Framvagnen trillade av

Monterade lös framvagnen och slipade bort rosten inför lackeringen av delarna.

tomt hjulhus framvagnsdelar

-Skrivet 2012-12-19 10:19

Mappning och väghållning

Installerat sprutet och mappat den lite. Fullt körbar men behövs fortfarande justeringar och då främst på kallstart.

Även fått hem lite väghållning i form av Spax fjädrar och justerbara dämpare och en uppsättning SuperFlex polybussningar till både fram och bakvagn.
Fick även frambromsarna, MB 350x32mm skivor och Brembo 4-kolvsok. Behöver tillverka adapterplattor så går det att skruva dit oken på originalfästena i navet. Bak har jag inte funderat vad jag ska ha för något än, men har iaf bestämt att byta ut trummorna mot skivbromsar.

-Skrivet 2012-08-24 10:13

Servolösning

Har funderat mycket på hur jag skulle lösa det med servon sen det pajade på bankörningen ifjol. Körde då med fordens pump och nytillverkad slang men det höll inte mellan rör och slang + att pumpen inte satt riktigt bra så den drog snett mot remmen.
Satte dit volvopumpen istället och började fundera hur jag ska göra med slangarna som. Tänkte att jag kan väl testa, utan några större förhoppningar om passform, att sätta dit volvons tryckslang också.
Och att den passade perfekt rent fysiskt att montera och även i anslutningen mot styrsnäckan! Returen till behållaren och sugslangen från behållare till pump är en enkel sak då det inte är något tryck att tala om i dom så ska bara fundera vart behållaren sitter minst ivägen och lättast att dra slangarna.

-Skrivet 2012-07-14 22:31

Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida